Vadim nu o să mai apară la Cosmos TV - Cotidianul

Senatorul Dan Claudiu Tănăsescu, exclus luni din PRM, a declarat pentru "Cotidianul" că liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, nu o sa mai apară la Cosmos TV şi că decizia de excludere ar fi fost legată de discuţiile dintre ei despre această televiziune.

1 afișare
Imaginea articolului Vadim nu o să mai apară la Cosmos TV - Cotidianul

Vadim nu o să mai apară la Cosmos TV - Cotidianul

Licenţa de emisie a Cosmos TV este deţinută de societatea Unicorn SRL, patronată de familia lui Tănăsescu.

Potrivit sursei citate, Tănăsescu crede că a fost exclus din PRM pentru că i-ar fi cerut lui Vadim Tudor să-i plătească datoriile pentru spaţiul închriat la televiziune, dar acesta a refuzat.

SC Unicorn SRL, care deţine licenţa,închiriase spaţiu de emisie firmei Cosmos TV Media, în care acţionar majoritar esteliderul PRM şi familia sa.

De fapt, aceasta a fost modul în care C.V. Tudor putea să apară la postul tv fără să încalce reglementările CNA, însă închirierea nu a fost decât în acte pentru că liderul PRMparticipa gratuitla emisiunile postului.

"Am purtat discuţii în legătura cu modalitatea de menţinere a postului, despre necesitatea de a aduce bani, de a plăti salarii, de a aduce aparatură nouă. Domnul Vadim mi-a spus că nu sunt bani", a declarat Tanasescu.

El a anunţat ca va rezilia contractul cu societatea liderului PRM pentru neplata datoriilor şi că va schimba imediat grila de programe.

Surse din PRM susţin că C.V. Tudor ar fi fost nemulţumit de acceptarea de reclamă la Cosmos TV din partea lui Ovidiu Tender pentru firma acestuia, Prospecţiuni SA.

Alţi membri ai partidului au declarat pentru MEDIAFAX că toţi banii din publicitate obţinuţi de televiziune ar fi intrat în conturile societăţii Unicorn SRL, a fiului lui Dan Claudiu Tănăsescu, lucru care l-ar fi înfuriat pe C.V. Tudor.

Biroul Permanent al PRM a anunţat, luni, printr-un comunicat, că a decis excluderea din partid a lui Dan Claudiu Tănăsescu şi Bebe Ivanovici, care "se fac vinovaţi de încălcarea obligaţiilor statutare". PRM nu a făcut nicio altă precizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici