Vadim Tudor ar putea să-l viziteze pe Becali, la arest

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor ar putea să-i facă o vizită lui George Becali, aflat în arestul Direcţiei de Cercetări Penale, la propunerea reprezentanţilor PNG, a declarat, joi, vicepreşedintele PRM Dan Claudiu Tănăsescu .

20 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor ar putea să-l viziteze pe Becali, la arest

Vadim Tudor ar putea să-l viziteze pe Becali, la arest

Vicepreşedintele PRM Dan Claudiu Tănăsescu a declarat pentru MEDIAFAX că reprezentanţii PNG au propus ca Vadim Tudor să meargă la Becali pentru a-l încuraja pe acesta.

"Nu s-a decis", a precizat Claudiu Tănăsescu.

Gigi Becali a fost convins de avocaţi, de familie, acceptând mâna frăţească ce i-a fost întinsă, respectiv să candideze la PE pe listele PRM, a anunţat, miercuri, la BEC, liderul partidului, C.V. Tudor, care a precizat că şi-a făcut o datorie de onoare oferindu-i lui Becali locul doi pe liste.

Pe listele depuse la BEC, la rubrica "profesie", în dreptul lui Gigi Becali este scris "tehnician", iar ca ocupaţie el este trecut ca om de afaceri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici