Vadim Tudor: Buruiană minte că eu aş fi reclamat-o, eu nu mă ocup cu turnătoriile

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că Daniela Buruiană, fost membru al PRM, "minte" atunci când spune că ANI o cercetează din cauza sa.

52 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: Buruiană minte că eu aş fi reclamat-o, eu nu mă ocup cu turnătoriile

Vadim Tudor: Buruiană minte că eu aş fi reclamat-o, eu nu mă ocup cu turnătoriile (Imagine: Mediafax Foto)

"Daniela Buruiană minte că eu aş fi reclamat-o. Eu nu mă ocup cu turnătoriile. Toată viaţa mea am fost un bărbat adevărat. Cum să torn eu o femeie?", a spus, într-o conferinţă de presă, Vadim Tudor.

C.V.Tudor crede că pe Daniela Buruiană "au ajuns-o faptele ei din urmă", pentru că aceasta "a ridicat bani ilegali" de la Parlament, minţând că nu are casă în Bucureşti.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat, miercuri, Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie cu privire la faptul că deputatul independent Daniela Buruiană Aprodu a completat şi depus spre înregistrare declaraţii de avere ce nu corespund adevărului.

Agenţia Naţională de Integritate, în baza prevederilor Legii nr. 144/2007, a dispus "sesizarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la săvârşirea de către Daniela Buruiană Aprodu a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 292 Cod penal şi suspendarea verificării până la soluţionarea cauzei de către organul judiciar".

În conformitate cu dispoziţiile art.3, alin.2 din Legea 144/2007 cu modificările şi completările ulterioare, Agenţia Naţională de Integritate s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că Buruiană a dobândit împreună cu familia o avere ce depăşeşte veniturile realizate, se arată într-un comunicat al ANI.

Deputatul Daniela Buruiană consideră că sesizarea care o vizează, adresată de ANI Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru fals în declaraţii este "o imbecilitate" şi "o răfuială politică" a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici