Vadim Tudor: Decizia CC la sesizarea PRM privind uninominalul este o mascaradă

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, consideră că respingerea de către Curtea Constituţională a sesizării PRM privind neconstituţionalitatea ordonanţei referitoare la votul uninominal reprezintă "o mascaradă", care arată că "justiţia a fraternizat cu mafia".

13 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: Decizia CC la sesizarea PRM privind uninominalul este o mascaradă

Vadim Tudor: Decizia CC la sesizarea PRM privind uninominalul este o mascaradă (Imagine: Mediafax Foto)

Vadim Tudor a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că se aştepta la decizia Curţii Constituţionale, deoarece crede că "judecătorii au fost corupţi" prin sporurile salariale "uriaşe" pe care Guvernul Tăriceanu le-a acordat acestora.

"Erau atât de multe ilegalităţi în trasarea colegiilor uninominale de către Guvern, era atât de neruşinată sfidarea legii 35/2008, care prevedea că trebuie acordul comisiilor parlamentare speciale, încât aşa ceva nici nu mai trebuia demonstrat. Patrulaterul negru PNL, UDMR, PSD PC e disperat, că le ajunge din urmă şenila nemiloasă a crizei, aşa că se grăbeşte să se instaleze, prin fraudă, în noul Parlament", a opinat C.V. Tudor.

Curtea Constituţională a decis, marţi, că Ordonanţele de modificare a Legii electorale sunt constituţionale, respingând astfel excepţiile ridicate în procesul în care PRM a solicitat anularea Hotărârii de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici