Vadim Tudor va candida într-un colegiu uninominal din Drumul Taberei

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că va candida într-un colegiu uninominal din Sectorul 6, în zona Drumul Taberei, zonă în care liderul PRM susţine că a locuit mult timp.

29 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor va candida într-un colegiu uninominal din Drumul Taberei

Vadim Tudor va candida într-un colegiu uninominal din Drumul Taberei (Imagine: Mediafax Foto)

C.V.Tudor a făcut această precizare după ce a spus că nu se teme de votul uninominal, chiar dacă PRM a contestat în contencios administrativ HG privind delimitarea colegiilor uninominale.

Liderul PRM a mai spus că în zona Drumul Taberei sunt două colegii, el urmând să opteze pentru unul dintre acestea. "Sunt două colegii şi urmează să mă orientez şi eu, dar nu în funcţie de cine va candida. (...) Mergem la votul uninominal şi eu vă asigur că intru în Parlament", a ţinut să precizeze Vadim Tudor.

C.V.Tudor a mai spus că PRM s-a pronunţat, constant, împotriva votului uninominal şi că Guvernul a încălcat prevederile legale privind trasarea colegiilor.

În opinia lui Vadim Tudor, votul uninominal "va da peste cap toată societatea românească" şi va face ca în Parlament să intre doar "maneliştii", "cârnăţarii", "berarii" şi "mafioţii".

PRM a contestat, marţi dimineaţă, în contencios administrativ, Hotărârea de Guvern privind delimitarea colegiilor uninominale în vederea alegerilor parlamentare de la sfârşitul lunii noiembrie.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici