Valeriu Gheorghiţă: Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19

  • Preşedintele Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19.
  • Pentru a evita apariţia speculaţiilor, s-a decis că va fi imunizat atunci când îi va veni timpul, respectiv în etapa a doua, odată cu demnitarii.
1735 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă: Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19, col. dr. Valeriu Gheorghiţă, a fost întrebat, la Digi 24, dacă preşedintele Klaus Iohannis şi-a arătat disponibilitatea de a fi vaccinat între primii români.

„Da. Dumnealui, în cadrul Grupului de lucru ne-a ridicat această propunere, să o evaluăm şi răspunsul a fost , după ce ne-am consultat cu toţi experţii, că nu este de dorit, pentru că, dintr-un gest care este, până la urmă, pentru a convinge şi a întări încrederea în vaccinare, se pot crea alte speculaţii şi nu am dori acest lucru, pentru că se distruge credibilitatea noastră şi toată munca”, a spus col. dr. Gheorghiţă.

Potrivit acestuia, preşedintele este în etapa a doua de vaccinare, conform strategiei naţionale de vaccinare şi Klaus Iohannis a transmis că se va vaccina „atunci când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici