Valeriu Tabără: De când mă ştiu, am sărbătorit Crăciunul cu colinda

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, pentru MEDIAFAX, că de când se ştie a sărbătorit Crăciunul cu colinda, precizând că a fost la colindat şi când era student.

177 afișări
Imaginea articolului Valeriu Tabără: De când mă ştiu, am sărbătorit Crăciunul cu colinda

Valeriu Tabără: De când mă ştiu, am sărbătorit Crăciunul cu colinda (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax foto)

"Eu am sărbătorit întotdeauna Crăciunul ca lumea. De când mă ştiu, am fost cu colinda. Am fost cu colinda şi când eram student. Chiar a rămas un obicei în zona Sălcia din Apuseni ca studenţii, elevii să se întâlnească şi, în seara de Crăciun, să-i colinde pe majoritatea locuitorilor din sat", a spus Tabără.

În schimb, vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean nu poate să-şi aminteasă un eveniment deosebit de Crăciun din copilărie.

"Au trecut atâţia ani de când eram copil, încât nu mai pot să-mi amintesc un eveniment care să merite a fi scos în evidenţă", a spus Oltean.

Pentru liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, cea mai mare bucurie din copilărie era când de Crăciun se tăia porcul.

"O amintire din Crăciunul copilăriei mele este când, împreună cu părinţii mei, tăiam porcul. Aveam cea mai mare bucurie", a spus Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici