Vanghelie: A fost un spirit de glumă la adresa preşedintelui partidului

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, susţine că exprimarea sa din înregistrarea audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu a fost "un spirit de glumă" la adresa preşedintelui partidului, Mircea Geoană.

171 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: A fost un spirit de glumă la adresa preşedintelui partidului

Vanghelie: A fost un spirit de glumă la adresa preşedintelui partidului (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Întrebat despre înregistrarea audio în care foloseşte un limbaj ireverenţios la adresa lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie a răspuns: "A fost o glumă, eram supărat că ieşeam de la o discuţie şi vorbeam de realitatea din partid, din păcate. Asta e viaţa, toată lumea vrea funcţii şi nu înţelege nimic".

El a insistat că apelativele folosite la adresa lui Geoană au constituit o glumă.

"Cea privitoare la preşedinte era o glumă, era în spiritul unei glume tocmai sau sub pretextul să nu bănuiască cineva că eu sunt de dimineaţa până seara cu gândul la Mircea Geoană", a adăugat Vanghelie.

El a precizat, răspunzând unor întrebări, că Geoană nu i-a cerut explicaţii.

"Nu am discutat (cu Geoană - n.r.). Caracterul meu nu se schimbă. Mircea Geoană ştie că sunt un tip ferm, când vreau un lucru vreau, când nu vreau, nu vreau. Nu sunt legat ombilical de Mircea Geoană. Am spus că îl votez pentru ca dimineaţa când mă scol să nu îmi fie ruşine să mă uit la mine. Pentru că erau alţii lipiţi de Mircea Geoană în campanie ca timbrul pe scrisoare şi a doua zi i-au cerut demisia", a mai afirmat Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, că Mircea Geoană are "o grămadă de defecte" şi îi critică pe cei care "îşi vând nevestele" pentru o funcţie şi nu au bun simţ, deşi au facultate.

"Nişte lepre nenorocite. Tu crezi că-s îndrăgostit de Geoană? Ce-i, gagică? Dă-l în p... mea, că are o grămadă de defecte! Da' e vorba de cum te uiţi tu în oglindă dimineaţa, înţelegi? Cum, mă, zici una şi pe urmă «aoleo, voi sunteţi mai tari, sunt mâine cu voi!» Cum dracu, mă, frate, mă, io am fost vagabond pe bulevard, ăştia au fost la facultate şi nu au învăţat nimic, dă-i dracu' de idioţi, pe cuvântul meu că nu au învăţat nici principiile elementare ale bunului simţ! Nişte lepre! Ăştia îşi vând nevestele, ascultă-mă ce spun, ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele. De aia arată emisiuni la Diaconescu, alea cu...", spune Vanghelie în înregistrarea postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu.

Vanghelie este unul dintre susţinătorii lui Mircea Geoană pentru preşedinţia partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici