Vanghelie a venit la conferinţa PSD Bucureşti cu o mapă cu sloganul "Mircea Geoană Preşedinte"

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a venit, joi seară la Conferinţa PSD Bucureşti cu discursul într-o mapă roşie cu sintagma "Mircea Geoană Preşedinte", dintre cele folosite în campania electorală pentru prezidenţială.

141 afișări
Imaginea articolului Vanghelie a venit la conferinţa PSD Bucureşti cu o mapă cu sloganul "Mircea Geoană Preşedinte"

Vanghelie a venit la conferinţa PSD Bucureşti cu o mapă cu sloganul "Mircea Geoană Preşedinte" (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Vanghelie a ţinut mapa cu sloganul "Mircea Geoană Preşedinte" pe pupitrul de la care a vorbit în tot timpul intervenţiei sale.

La Conferinţa municipală a PSD Bucureşti pentru desemnarea delegaţilor la Congresul extraordinar de sâmbătă, dintre toţi liderii PSD a participat doar Adrian Năstase, pe care Marian Vanghelie intenţiona să îl excludă din partid în urmă cu doi ani.

Au fost prezenţi şi Dan Diaconescu, Lavinia Şandru, Codrin Ştefănescu, dar şi Gabriel Mutu, senator ex-PDL, care şi-a anunţat înscrierea, joi seară, în PSD Bucureşti, fiind desemnat şi vicepreşedinte al organizaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici