Vanghelie: Băsescu, Berceanu, Videanu, Udrea şi Bittner au interese în zonele Satul Francez şi Bordei

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, l-a acuzat, joi, pe preşedintele Traian Băsescu de faptul că, în perioada în care a fost primar general al Capitalei, a făcut schimbul de terenuri între Satul Francez şi Parcul Bordei, prin încălcarea legii.

3 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Băsescu, Berceanu, Videanu, Udrea şi Bittner au interese în zonele Satul Francez şi Bordei

Vanghelie:Băsescu, Berceanu, Videanu, Udrea şi Bittner au interese în zonele Satul Francez şi Bordei

Vanghelie a susţinut că, la vremea respectivă, a existat „un interes” în acest sens al lui Traian Băsescu, Radu Berceanu, Adrian Videanu, Elena Udrea şi Alexandru Bittner.

„Schimbul de terenuri între Satul Francez şi parcul Bordei a fost făcut de primarul general Traian Băsescu. Acest schimb este nul, ilegal, legea spune că este infracţiune. Acest schimb de terenuri s-a făcut datorită intereselor PD la acea vreme, în frunte cu Traian Băsescu, Radu Berceanu şi Adrian Videanu”, a precizat Vanghelie.

Potrivit preşedintelui PSD Bucureşti, în partea stângă a Satului Francez, proprietarii unei părţi din terenuri, „cumpărate” de la primul proprietar, sunt, în prezent, Berceanu, Videanu şi "domnul Bogart, prieten de familie cu domnul Videanu", iar Satul Francez, în momentul de faţă, este administrat de „grupul Elena Udrea, Bittner şi echipa Cocoş”.

„În spatele la toate aceste jocuri este Elena Udrea. E puntea de legătură către Traian Băsescu, Adrian Videanu şi alţi oameni de afaceri, din păcate la un moment dat au fost şi unii de la PSD”, a adăugat Vanghelie.

El a susţinut că Elena Udrea a luat bani de la RAPPS în perioada PSD şi a arătat că nu are cum să nu recunoască acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici