Vanghelie îi ameninţă cu excluderea din PSD pe consilierii care votează PUZ-ul pentru "Bordei"

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a ameninţat, joi, consilierii generali din partidul său cu excluderea din PSD "în 24 de ore" dacă vreunul din ei va merge la şedinţa Consiliului de joi şi va vota PUZ-ul propus de municipalitate pentru zona Parcului Bordei, favorabil lui Costel Costanda.

1 afișare
Imaginea articolului Vanghelie îi ameninţă cu excluderea din PSD pe consilierii care votează PUZ-ul pentru "Bordei"

Vanghelie îi ameninţă cu excluderea din PSD pe consilierii care votează PUZ-ul pentru "Bordei"

"Consilierii PSD nu merg la şedinţa Consiliului General de azi (joi, n. red). Dacă merge vreunul şi votează (PUZ-ul, n. red.) e dat afară din partid în 24 de ore. Nu vrem să fim implicaţi în povestea asta urâtă cu Parcul Bordei, s-o tranşeze cei de la PD", a declarat Vanghelie, joi, într-o conferinţă, afirmând că şedinţa de joi a fost convocată special pentru rezolvarea problemei Bordei în favoarea lui Costanda.

Vanghelie a afirmat că are informaţii că nici consilierii generali ai PNL nu vor participa la şedinţa de joi.

"Videanu nu are interesul să rezolve problema Bordei în interesul cetăţenilor Capitalei. Avem în faţă nişte iresponsabili şi, dacă nu suntem atenţi, ne trezim cu buldozerele în Parcul Bordei", a acuzat Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici