Vanghelie: Nimeni din partid, nici Iliescu, nu-şi permite să spună PSD Bucureşti ce trebuie să facă

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că niciun lider al PSD, nică măcar Ion Iliescu, nu-şi poate permite să spună organizaţiei de Bucureşti ce trebuie să facă, el precizând că filiala pe care o conduce nu va accepta să fie şantajată.

20 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nimeni din partid, nici Iliescu, nu-şi permite să spună PSD Bucureşti ce trebuie să facă

Vanghelie: Nimeni din partid, nici Iliescu, nu-şi permite să spună PSD Bucureşti ce trebuie să facă (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă cineva crede că am negociat soarta organizaţiei de Bucureşti, se înşală. Eu sunt candidatul organizaţiei de Bucureşti la funcţia de primar general al Capitalei. Nu-şi permite nici Ion Iliescu şi nimeni din partid să spună unei organizaţii ce are de făcut", a spus Vanghelie.

El a arătat, totodată, că nu crede că Sorin Oprescu va candida ca independent.

"Eu nu cred că Sorin Oprescu, după cum îl cunosc eu, va candida ca independent. Este problema lui dacă îşi asumă responsabilitatea în faţa organizaţiei să candideze independent", a arătat Vanghelie, subliniind că el este candidatul propus de organizaţia de Bucureşti.

"Noi nu acceptăm şantajul de la nimeni. Mie nu poate să-mi spună nimeni că nu sunt bun", a mai spus Vanghelie.

Surse din partid au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că în cursul zilei de joi s-ar fi decis ca Marian Vanghelie să fie candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 5, urmând să renunţe la candidatura la Primăria Generală a Capitalei.

Liderul PSD Mircea Geoană, împreună cu Miron Mitrea, Viorel Hrebenciuc şi Marian Vanghelie au încercat, joi seară, să îl convingă pe Sorin Oprescu să nu îşi depună candidatura ca independent la Primăria Capitalei, demersul înregistrând un eşec, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

"Sorin Oprescu nu a cedat", au declarat sursele citate, precizând că aceasta a fost concluzia întâlnirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici