Vanghelie: Nu se pune problema ca PSD să fie trimis acasă; ne-am făcut mari, am mai crescut

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, duminică seară, înaintea şedinţei informale a conducerii PSD, că nu se pune problema ca PSD să fie "trimis acasă, întrucât social-democraţii "sunt mari şi au crescut", el precizând că declaraţiile liderilor PDL sunt făcute "ca să spună şi ei ceva.

19 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu se pune problema ca PSD să fie trimis acasă; ne-am făcut mari, am mai crescut

Vanghelie: Nu se pune problema ca PSD să fie trimis acasă; ne-am făcut mari, am mai crescut (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că liderii PDL ameninţă PSD cu căderea Guvernului dacă nu se va produce asumarea răspunderii pe Legile Educaţiei, Vanghelie a spus: " PDL poate să ne ameninţe cu asumarea răspunderii, cu doamna Udrea, cu doamna Ridzi, dar societatea merge înainte. Vedem în primul rând ce vrea şi societatea. Nu cred că se pune problema că ne trimite cineva acasă. Suntem şi noi mari, am crescut. E greu. E complicat".

Vanghelie a arătat, totodată, că afirmaţiile liderilor PDL la adresa PSD sunt doar declaraţii politice făcute "pentru că trebuie să spună şi ei ceva".

"Sunt declaraţii politice şi trebuie să îi acceptăm şi pe ei (pe liderii PDL, n.r.), că trebuie să spună şi ei ceva. E complicat. Au un preşedinte năbădăios şi aşa că trebuie să repare problemele pe care le face preşedintele: declaraţii că dăm 300.000 de oameni afară, politica externă. Ca atare mai vin şi ei cu alte lucruri care să facă ceva în politica românească", a spus Vanghelie.

El a mai arătat că nu se pune problema moţiunii de cenzură dacă Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legile Educaţiei, fiind prematur de discutat despre acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici