Vanghelie: Nu ştiu de datoria la ANAF, cred că e o greşeală. Am dat nişte telefoane să văd

Candidatul PNL la primăria Sectorul 5, Ovidiu Raeţchi, i-a cerut, marţi, contracandidatului său Marian Vanghelie să îşi plătească datoria la ANAF, fostul primar declarând, pentru MEDIAFAX, că nu ştie de datoria de 88.000 de lei şi că este o greşeală.

1628 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu ştiu de datoria la ANAF, cred că e o greşeală. Am dat nişte telefoane să văd

Vanghelie: Nu ştiu de datoria la ANAF, cred că e o greşeală. Am dat nişte telefoane să văd

Marian Vanghelie a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că nu ştie că are o datorie de 88.000 de lei la ANAF, afirmând că este „o greşeală”, refuzând să răspundă scrisorii deschise pe care i-a adresat-o candidatul PNL la primăria Sectorul 5, Ovidiu Raeţchi, prin care îi cere să „să dea banii înapoi”.

"Nu ştiu (…) cred că este o greşeală. Eu nu ştiu de această datorie. Am dat nişte telefoane să văd din ce este compusă", a declarat candidatul PDS la primăria Sectorului 5, Marian Vanghelie, la solicitarea MEDIAFAX.

Cât priveşte scrisoarea deschisă pe care i-a adresat-o contracandidatul său de la Sectorul 5, deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, Vanghelie susţine că nu îi poate răspunde acestuia pentru că nu ştie cine este.

"Nu ştiu cine este Ovidiu Raeţchi. Am tot vorbit cu oamenii din sector dar nu ştiu cine este, pe cuvânt", a susţinut fostul primar.

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, Ovidiu Raeţchi, i-a adresat o scrisoare deschisă lui Marian Vanghelie, prin care îl roagă să plăteasca banii pe care îi datorează la ANAF şi cetăţenilor din Sectorul 5, după ce numele fostului edil a apărut pe “lista ruşinii” publicată de autorităţile fiscale, cu o datorie la stat de aproape 90.000 de lei, potrivit comunicatului remis MEDIAFAX.

"Am aflat ieri din media că datoraţi autorităţilor fiscale o sumă de aproape 90.000 de lei, care se adaugă prejudiciului de 300 de milioane de lei pe care, conform DNA, l-aţi adus Primăriei Sectorului 5. (…) Vă rog respectuos, în numele cetăţenilor din Sectorul 5, să le daţi banii înapoi, bani care li se cuvin lor şi nu dvs. De asemenea, vă solicit să vă plătiţi taxele şi impozitele, aşa cum o fac toţi cetăţenii cinstiţi din sector. Prin prejudiciul enorm pe care l-aţi creat Primăriei aţi condamnat Sectorul 5 la subdezvoltare", susţine Ovidiu Raeţchi în scrisoarea deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici