Vanghelie: Paleologu să vină în consiliul Bucureşti-Diaspora, nu un PSD-ist care nu ştie să vorbească

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, l-a invitat, sâmbătă, pe Teodor Paleologu în Consiliul de onoare Bucureşti-Diaspora, al cărui fondator este, spunând că îl respectă foarte mult pentru că l-a văzut la televizor vorbind româneşte.

983 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Paleologu să vină în consiliul Bucureşti-Diaspora, nu un PSD-ist care nu ştie să vorbească

Vanghelie: Paleologu să vină în consiliul Bucureşti-Diaspora, nu un PSD-ist care nu ştie să vorbească (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Primarul Marian Vanghelie a organizat, sâmbătă seară, la Hotel Phoenicia, o cină festivă pentru un grup de reprezentanţi ai autorităţilor locale din Roma. Aceştia au venit la Bucureşti ca urmare a invitaţiei făcute, în august, la Roma, de Vanghelie, când acesta a participat la festivalul Calatis, în calitate de co-organizator.

Vanghelie a apreciat, sâmbătă, că nu are nevoie în acest consiliu de un PSD-ist care nu vorbeşte româneşte.

"Nu-mi doresc decât un singur lucru: să fac acest proiect şi să mă bat pentru strategia pentru Roma, un alt proiect, şi să mă bat pentru alte proiecte, pentru toţi românii din România, indiferent dacă supăr pe cei din PSD, din PNL din PDL, şi pe domnul preşedinte Traian Băsescu, pe care-l respect foarte mult", a spus Vanghelie în debutul unei recepţii pe care a organizat-o la hotel Phoenicia pentru un grup de invitaţii italieni cu care a organizat, recent, un festival pentru românii din Italia.

Vanghelie a continuat, spunând că îl apreciază pe Teodeo Paleologu, pentru că l-a văzut la televizor vorbind româneşte, şi l-a invitat să ia parte din Consiliul Bucureşti-Diaspora.

"Am o părere foarte bună de domnul Paleologu. Eu îl respect foarte mult pe domnul Paleologu. Şi cred, ca politician, dar ca un intelectual de remarcă, cred că poate să fie alături de acest consiliu. Şi să vorbească româneşte. L-am văzut la televizor că vorbeşte româneşte. Şi asta e nevoie. Nu am nevoie de un pesedist care nu ştie să vorbească româneşte şi nu are chef şi crede că lucrurile sunt decât aranjamente", a spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici