Vanghelie: PSD a obţinut un rezultat prost şi Dragnea e răspunzător. Nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei. Dragnea s-a ocupat direct de sectoare

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că PSD a obţinut un scor „prost” la alegerile prezidenţiale, pe care l-a definit „de neaşteptat”, el arătând că directorul de campanie, Liviu Dragnea, este responsabil pentru deficienţele de organizare, pregătire şi comunicare.

1843 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: PSD a obţinut un rezultat prost şi Dragnea e răspunzător. Nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei. Dragnea s-a ocupat direct de sectoare

Marian Vanghelie (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

„E un rezultat foarte prost. E de neaşteptat şi e clar că trebuie să facem o analiză să vedem – la urma urmei s-au făcut nişte greşeli şi trebuie să vedem de unde sunt aceste greşeli. 26%, cât a recuperat KKlaus Iohannisîn turul doi – e un scor care nu s-a luat până acum din '90”, a spus Vanghelie.

El a arătat că PSD a avut deficienţe în pregătirea şi organizarea campaniei.

„Cred că vor fi nişte oameni care sunt răspunzători. Nu ne putem permite ca în următorea perioadă să piedem şi să nu ne dăm seama de ce pierdem. Şi domnul Dragnea, înţeleg că e director de campanie, este şi dânsul răspunzător”, a spus Vanghelie.

Întrebat dacă şi Ponta ar trebui sancţionat în urma pierderii alegerilor, Vanghelie a dat de înţeles că Ponta este premier şi că PSD trebuie să se menţină la guvernare.

„VVictor Pontae premier, cred că în următoarea perioadă trebuie să vedem, cum a spus şi domnul preşedinte Iohanis, să nu se dea toată puterea. Unul rămână la Cotroceni, alţii rămân la guvernare şi atunci e o situaţie în care putem stabiliza situaţia politică”, a spus Vanghelie.

Vanghelie: Nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei. Dragnea s-a ocupat direct de sectoare

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că nu a existat, din păcate, un staff la nivelul PSD Bucureşti, el arătând că directorul de campanie la nivel naţional a "vizualizat şi gândit" campania şi la nivelul Capitalei, el fiind cel care a discutat direct cu sectoarele.

"Din păcate, nu am avut staff de campanie la nivelul Capitalei şi am înţeles că a existat o strategie şi că directorul de campanie de la nivel naţional (Liviu Dragnea, n.r.) a vizualizat şi a gândit campania la nivelul Bucureştiului, discutând direct cu sectoarele", a spus Vanghelie.

El a arătat că rezultatul Bucureştiului putea fi mult mai bun dacă exista un staff de campanie la nivelul organizaţiei. "Sectoarele nu pot să funcţioneze fiecare, unul în stânga, altul în dreapta. Trebuie să avem un mesaj coerent", a spus Vanghelie.

"Ăla din Balta Albă trebuie să gândească la fel cu ăla din Drumul Taberei sau la fel cu cel din Cotroceni, adică avem un mesaj coerent pe categorii de oameni, pe ceea ce propunem, ceea ce gândim, ceea ce trebuie de făcut. Dacă mă duc cu un mesaj la RADET, pot să mă duc şi la RATB cu acelaşi mesaj, deci trebuie să ne adresăm pe categorii de oameni şi cred că trebuie să avem un pic mai apropiat mesajul de fiecare categorie de oameni şi în Bucureşti", a spus Vaghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici