Vanghelie: PSD Bucureşti merge în CEx cu candidatul Vanghelie, dar şi-ar putea reformula poziţia

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, joi, că filiala din Capitală va merge, vineri, la CEx, cu propunerea ca el să fie candidatul partidului la Primăria Generală, dar a menţionat că este posibil ca organizaţia să îşi "reformuleze" poziţia.

20 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: PSD Bucureşti merge în CEx cu candidatul Vanghelie, dar şi-ar putea reformula poziţia

Vanghelie: PSD Bucureşti merge în CEx cu candidatul Vanghelie, dar şi-ar putea reformula poziţia (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă PSD Bucureşti îl va propune pe Miron Mitrea drept candidat la Primăria Generală, la Comitetul Executiv Naţional de vineri, Vanghelie a răspuns: "Mâine (vineri – nr) organizaţia de Bucureşti va merge cu candidatul Vanghelie. După discuţiile de acolo am putea să îl anunţăm ca şi candidat, dacă dumneavoastră preziceţi, chiar şi pe Miron Mitrea. Dar vineri mergem cu candidatul Marian Vanghelie. Nici cu Mircea Geoană, nici cu Miron Mitrea".

Întrebat dacă, în urma unor negocieri între liderii partidului, PSD Bucureşti şi el personal l-ar putea susţine pe Miron Mitrea candidat pentru Bucureşti, Vanghelie a răspuns: "Nu negociem cu interesele bucureştenilor. Nu, este posibil să îl susţinem pe Marian Vanghelie, pe care îl susţine organizaţia de Bucureşti".

Întrebat dacă este posibil să se retragă şi să anunţe că PSD Bucureşti îl susţine pe Mitrea, Vanghelie a răspuns: "Momentan nu mă retrag din nicio cursă. Arăt eu a om care să se retragă de undeva? Deci, cine crede asta se înşală. (...) Cred că este o nuanţă. Depinde cum se poate interpreta. Am spus că pot să fiu de acord, dacă simt că poate fi o soluţie mai bună, cu o altă candidatură, dar trebuie să simt acest lucru şi asta nu înseamnă că mă retrag, asta înseamnă că reformulez poziţia organizaţiei de Bucureşti".

"PSD Bucureşti va susţine alt candidat într-o formulă care consideră că poate să fie câştigătoare. În afară de Marian Vanghelie, în momentul acesta nu vă pot da niciun nume", a adăugat Vanghelie.

Vanghelie a mai spus, răspunzând unor întrebări, că în acest moment unii lideri ai partidului încearcă să facă unele "jocuri de glezne", dar nu a avansat nume.

"Eu cred că mai există încă jocuri de glezne la unii lideri din cadrul partidului, dar asta nu înseamnă că poţi să schimbi opinia organizaţiei de Bucureşti", a afirmat el.

Principalii lideri ai PSD se află, la această oră, într-o şedinţă la sediul de campanie al partidului.

Coordonatorul campaniei electorale al PSD, Miron Mitrea, va fi candidatul social-democraţilor la Primăria Capitalei, anunţul oficial urmând să se facă joi sau vineri, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici