Vanghelie: PSD Bucureşti poate mobiliza în stradă 25-30.000 de oameni

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, luni, că PSD Bucureşti poate mobiliza 25-30.000 de membri de partid care să protesteze în stradă, el precizând că în acest moment nu membrii de partid sunt importanţi, ci românii în ansamblu, care trebuie mobilizaţi de către opoziţie.

238 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: PSD Bucureşti poate mobiliza în stradă 25-30.000 de oameni

Marian Vanghelie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Singura soluţie - trebuie luată o decizie în forţă, ca oamenii să iasă în stradă. La 1 februarie trebuie încercat cu o moţiune de cenzură, după care o grevă parlamentară şi până pe 1 martie oamenii trebuie pregătiţi, public, să iasă în stradă dacă vor alegeri anticipate şi schimbarea lui Traian Băsescu, a Guvernului", a spus Vanghelie, care a arătat că acesta este punctul său de vedere.

El a spus că opoziţia trebuie să dea dovadă de coerenţă în mesajele sale publice.

"Oamenii trebuie să ne vadă că suntem coerenţi şi că dorim acest lucru cu toţii şi vorbim toţi aceeaşi limbă. Dacă un sfert din USL vorbesc într-un fel, alt sfert vorbesc în alt fel - nu avem coerenţă şi în acel moment oamenii nu mai înţeleg ce se întâmplă", a spus Vanghelie.

El a adăugat că problemele politice nu se pot rezolva decât cu oameni politici, într-un sistem demmoratic.

"Nu se pot rezolva lucrurile ca în 1989, ne întâlnim undeva, printr-un sistem haotic", a spus Vanghelie.

El a menţionat că demisia parlamentarilor de la USL nu reprezintă o soluţie, pentru că "ne-am putea trezi, după alegeri parţiale, cu 90% din Parlament de la PDL".

Vanghelie a spus că PSD Bucureşti are o capacitate de mobilizare în stradă a circa 25-30.000 de membri de partid.

"Nu cred că trebuie să punem în discuţie doar membrii de partid. Trebuie să avem puterea să-i mobilizăm pe români să iasă în stradă cu toţii", a spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici