Vanghelie: Societatea românească nu este pregătită să accepte tema "atacurilor energetice"

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a susţinut, joi, că societatea românească nu este pregătită să accepte o temă de discuţie precum cea a "atacurilor energetice", el apreciind că, oricât de pregătit ar fi cineva, riscă să cadă în derizoriu dacă abordează astfel de subiecte.

15 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Societatea românească nu este pregătită să accepte tema "atacurilor energetice"

Vanghelie: Societatea românească nu este pregătită să accepte tema "atacurilor energetice" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze subiectul "atacurilor energetice" şi "flăcării violet" şi întrebat dacă această temă nu este de natură să îi afecteze imaginea liderului PSD Mircea Geoană, Vanghelie a precizat: "Eu cred că aceste lucruri - şi ştim cu toţii că ele se practică în ţări dezvoltate, serviciile secrete şi aşa mai departe - societatea românescă nu este pregătită să accepte o asemenea temă de discuţie".

El a arătat că, oricât de pregătit ar fi cineva, riscă să cadă într-un registru derizoriu prin abordarea acestor teme.

"Din punctul meu de vedere, oricât de pregătit - eu unul nu sunt pregătit pe tema asta - dar oricât de pregătit ai fi, am senzaţia că te poţi duce în derizoriu. Şi atunci, din punctul meu de vedere, nu iau în seamă", a adăugat Vanghelie.

Întrebat ce a făcut Aliodor Manole la PSD, cel despre care presa a scris că ar fi lucrat pentru Traian Băsescu, în campania pentru prezidenţiale, dar a apărut şi în fotografii împreună cu Mircea Geoană, în campania pentru europarlamentare, în 2007, Vanghelie a negat că l-ar fi văzut sau cunoscut vreodată.

"Nu ştiu nimic. Nu l-am văzut. Nu îl cunosc. Niciodată. Nu l-am văzut niciodată, pe cuvânt. Nu cunosc. Nu ştiu. Pe cuvânt de onoare. Dacă îl vedeam, spuneam din prima zi, de atunci", a arătat Vanghelie.

Aliodor Manolea a apărut la acţiuni electorale, atât alături de liderul PSD Mircea Geoană, în campania pentru alegerile europarlamentare din anul 2007, cât şi alături de preşedintele Traian Băsescu, în campania pentru scrutinul prezidenţial din 2009.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, sâmbătă seară, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici