Vanghelie: Videanu e "stindardul corupţiei din România"

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a acuzat, joi, mai multe presupuse nereguli la CGMB, atribuindu-le lui Adriean Videanu, pe care l-a numit "stindardul corupţiei din România".

1 afișare
Imaginea articolului Vanghelie: Videanu e "stindardul corupţiei din România"

Vanghelie: Videanu e "stindardul corupţiei din România"

El a invocat aceste nereguli ca argument în sprijinul deciziei celor 12 consilieri social-democraţi de a demisiona din Consiliul General.

Preşedintele PSD Bucureşti a afirmat că Videanu ar fi “stindardul corupţiei din România” şi că “băiatul acesta de la Teleorman are o problemă, trebuie să meargă la Spitalul 9”.

El s-a referit la „grosolana escrocherie” cu parcul Bordei, vorbind despre presupuse „acte ilegale” pe baza cărora s-a făcut retrocedarea în acest caz, despre care a opinat că ar fi fost un mijloc „pentru a da un ban unui hoţ, unor şmecheri, unor băieţi deştepţi”, nominalizându-l, totodată, pe omul de afaceri Costică Constanda.

Vanghelie a făcut referire şi la contractele încheiate cu firme care asigură parcări cu plată în Capitală, vorbind despre „150 de milioane de euro încasaţi ilegal, prin parcări ilegale, de Cocoş (Dorin Cocoş – n.r.)”.

O altă presupusă neregulă adusă în atenţie de preşedintele PSD Bucureşti a fost cea referitoare la construirea centrului Băneasa. Vanghelie a spus că, în acest caz, s-ar fi înregistrat „cel mai mare jaf al tuturor timpurilor”, prin atribuirea unui teren de 200 de hectare, evaluat de Vanghelie la 5 miliarde de euro, omului de afaceri Puiu Popovici.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici