Vanghelie: Voi propune la CEXN excluderea din partid a lui Rus şi a lui Dâncu

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, la finalul unei întâlniri informale între o parte a liderilor de filiale şi Mircea Geoană, că va propune, luni, în CEXN, excluderea din partid a lui Vasile Dâncu şi a lui Ioan Rus.

25 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Voi propune la CEXN excluderea din partid a lui Rus şi a lui Dâncu

Vanghelie: Voi propune la CEXN excluderea din partid a lui Rus şi a lui Dâncu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Vanghelie a afirmat, după întâlnirea informală de la Poiana Braşov a unei părţi a preşedinţilor de organizaţii PSD, că va propune excluderea celor doi lideri de la Cluj din cauza declaraţiilor acestora la adresa preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

El a apreciat că luările de poziţie critice ale lui Rus şi Dâncu la adresa lui Ion Iliescu "sunt neacceptabile".

"Cred că trebuie daţi afară. Este inadmisibil comportamentul lor faţă de domnul preşedinte Ion Iliescu, faţă de un fost preşedinte şi faţă de cel care a fondat acest partid. Ei în toată viaţa nu vor reuşi să ia atâtea voturi într-un singur oraş câte ar lua acum Ion Iliescu, la 80 de ani", a spus Vanghelie.

El a menţionat că nu face propunerea de excludere a celor doi clujeni pentru că ar fi un "fan" al lui Iliescu, ci pentru că Rus şi Dâncu ar fi "vânduţi lui Traian Băsescu, atât moral, cât şi economic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici