Vanghelie vrea vot pe echipă: M-am săturat ca lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, înaintea Comitetului Executiv Naţional, că susţine varianta votului unei echipe a candidaţilor la funcţia de preşedinte al partidului, la alegerile de la congresul extraordinar din 20 februarie.

38 afișări
Imaginea articolului Vanghelie vrea vot pe echipă: M-am săturat ca lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană

Vanghelie vrea vot pe echipă: M-am săturat ca lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că susţine varianta votului unei echipe la conducerea centrală a partidului şi nu cea a votului individual pe fiecare funcţie.

"Eu, unul, o să votez pe echipă, pentru că m-am săturat ca toată lumea să îi tragă frâna de mână lui Geoană şi după aceea să spună că nu este bun. Deci, sunt foarte mulţi oameni capabili în cadrul partidului, dar cred că unii au o problemă să vină lumea lângă ei, mă refer aici în mod deosebit la Miron Mitrea", a adăugat el.

Vanghelie a mai afirmat, răspunzând unor întrebări, că organizaţia de Bucureşti are un număr prea mic de delegaţi la Congresul extraordinar.

"Am prea puţini (delegaţi - n.r.). Am să mai cer acum (la CExN - n.r.). Nu ştiu câţi, în funcţie de cum simt sala. Consider normal, pentru că Bucureştiul este Capitala ţării, Bucureştiul nu se numeşte Marian Vanghelie. Dacă unii care au condus ţara asta o anumită perioadă şi speră că lumea gândeşte la fel cum au gândit acum zece ani, se înşeală. Am evoluat cu toţii, mergem înainte, este foarte greu să te mai uiţi în spate", a spus el.

Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD s-a reunit, luni, pentru a tranşa disputele privind locul desfăşurării Congresului, pe de o parte, şi modalitatea de alegere a viitoarei conduceri - pe echipe sau pe funcţii - pe de altă parte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici