Vasile Blaga, avizat favorabil de Comisiile parlamentare reunite

Ministrul Vasile Blaga a fost avizat favorabil, miercuri, pentru portofoliul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de Comisiile de administraţie publică, economică şi de industrii, pjavascript:;rimind 34 de voturi "pentru" şi 28 "împotrivă". Blaga a declarat că mulţumeşte reprezentanţilor UDMR şi parlamentarilor din afara PDL care au votat pentru avizul favorabil.

19 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga, avizat favorabil de Comisiile parlamentare reunite

Vasile Blaga, avizat favorabil de Comisiile parlamentare reunite (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a menţionat, după audieri, că la vot a contat, cel mai probabil, faptul că nimeni nu a avut plângeri în timpul mandatului său la Ministerul Dezvoltării.

Blaga a precizat că nu avut nicio plângere timp de nouă luni cât a gestionat acest minister.

"Aceasta a fost cheia. Cei din majoritate care au votat în favoarea mea au fost mulţumiţi de activitatea mea. Cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi miercuri la votul Parlaemntului", a adăugat Blaga.

Lideri ai PSD, UDMR şi PNL declarau, în zilele dinantea audierilor că miniştrii propuşi de lucian Croitoru nu vor fi votaţi de Parlament şi nici avizaţi de către comisiile de specialitate la audieri, singura excepţie menţionată fiind Bogdan Aurescu, pentru Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici