Vasile Dîncu: Alianţa de guvernare seamănă cu CDR, atunci un partid istoric a dispărut. Cine este noul „Băsescu” al coaliţiei

  • Vasile Dîncu a comparat coaliţia de guvernare de acum cu CDR.
  • Vasile Dîncu: ”Îmi aduc minte cum a funcţionat CDR, funcţiona asemănător, acea coaliţie a dus la nefericita dispariţie a unui partid istoric.”
1270 afișări
Imaginea articolului Vasile Dîncu: Alianţa de guvernare seamănă cu CDR, atunci un partid istoric a dispărut. Cine este noul „Băsescu” al coaliţiei

Vasile Dîncu: Alianţa de guvernare seamănă cu CDR, atunci un partid istoric a dispărut. Politicianul care joacă rolul lui Băsescu din acea perioadă

Vasile Dîncu a comparat coaliţia de guvernare de acum cu CDR şi a atras atenţia că acea guvernare s-a încheiat cu dispariţia unui partid politic.

„Îmi aduc minte cum a funcţionat CDR, funcţiona asemănător, acea coaliţie a dus la nefericita dispariţie a unui partid istoric”, a spus Vasile Dîncu la Digi 24.

El susţine că Vlad Voiculescu pare să joace rolul lui Traian Băsescu în timpul guvernării 1996-2000. Totuşi, coaliţia nu se va rupe, a pronosticat Dîncu: „Voiculescu pare exact în rolul lui Traian Băsescu, eu cred ca vom avea o succesiune de crize, dar nu cred că se va rupe coaliţia.”

Dîncu mai crede că Vlad Voiculescu are nevoie de un proiect politic mai clar.

„Depinde cum va evolua competiţia dintre USR şi PLUS. Domnul Voiculescu trebuie să-şi caute un proiect politic mai clar, el este un excelent ONG-ist, dar cred că are nevoie şi de un proiect politic calat pe calităţile domniei sale. Şi să facă echipă mai bună”, a precizat senatorul PSD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici