Vasile Lupu ar putea candida la preşedinţia CJ Suceava

Fostul deputat ţărănist Vasile Lupu, prim vicepreşedinte al PNŢCD Suceava, ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, o decizie în acest sens urmând să fie adoptată la sfârşitul săptămânii de conducerea judeţeană a organizaţiei.

49 afișări
Imaginea articolului Vasile Lupu ar putea candida la preşedinţia CJ Suceava

Vasile Lupu ar putea candida la preşedinţia CJ Suceava (Imagine: Mediafax Foto)

Vasile Lupu, a recunoscut, duminică, pentru MEDIAFAX că i s-a propus să fie candidatul organizaţiei PNŢCD Suceava pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

El a spus că o decizie în acest sens va fi adoptată la sfârşitul săptămânii viitoare de Biroul judeţean de conducere a PNŢCD Suceava.

"Dacă Biroul judeţean să angajează la treabă, voi candida", a spus Lupu.

Vasile Lupu este prim vicepreşedinte al PNŢCD Suceava.

Până în prezent, şi-au anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, actualul preşedinte, Gavril Mîrza, preşedinte al PSD Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, preşedinte al PDL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, preşedinte al PNL Suceava şi vicepreşedintele CJ Suceava, Stela Acatrinei din partea PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici