Vasile Puşcaş nu candidează pentru PE

Ministrul Vasile Puşcaş a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu va candida la alegerile europarlamentare, declinând oferta PSD Cluj, pentru că vrea să îşi continue proiectele începute în cadrul Departamentului de Afaceri Europene (DAE) pe care îl conduce.

23 afișări
Imaginea articolului Vasile Puşcaş nu candidează pentru PE

Vasile Puşcaş nu candidează pentru PE (Imagine: Mediafax Foto)

Puşcaş a declarat, duminică, că în politica europeană este nevoie de "constanţă şi continuitate”.

"Nu m-am înscris pe lista pentru PE întrucât am dorit să realizez proiectul pe care l-am propus în momentul preluării DAE, şi anume de a elimina întârzierile semnalate de Comisia Europeană şi de a pregăti cât mai bine instituţiile, partenerii sociali pentru procesul integrării europene, în aşa fel încât cetăţenii României să simtă că sunt beneficiari ai apartenenţei la UE", a afirmat Puşcaş.

El a adăugat că, dacă a început un proiect, trebuie să dea maxim pentru acesta, întrucât "în politica europeană este nevoie de constanţă şi continuitate".

Vasile Puşcaş le-a mulţumit colegilor din PSD Cluj pentru oferta de a candida la PE şi s-a declarat convins că aceştia îl apreciază pentru seriozitatea şi dedicaţia pentru anumite proiecte pe care să le ducă la capăt.

Social-democraţii clujeni au propus pentru lista PSD+PC candidaturile vicepreşedintelui filialei judeţene, ministrul Vasile Puşcaş, şeful Departamentului de Afaceri Europene, şi a prim-vicepreşedintelui PSD Turda, Ucu Faur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici