Vasile Soporan, ales preşedinte al PSD Cluj

Deputatul PSD Vasile Soporan a fost ales, joi, preşedinte al Organizaţiei judeţene a PSD Cluj, la Conferinţa judeţeană extraordinară de alegeri a filialei.

48 afișări
Imaginea articolului Vasile Soporan, ales preşedinte al PSD Cluj

Vasile Soporan, ales preşedinte al PSD Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Soporan a fost ales cu 69 de voturi din partea delegaţilor la Conferinţa judeţeană extraordinară de alegeri.

Valentin Cuibus a primt 57 voturi din partea delegaţilor, iar Cristian Ţucra 6 voturi.

Opt votrui au fost nule.

Conferinţa Judeţeană extraordinară de alegeri a PSD Cluj se desfăşoară, joi seară, în Sala Europa a Casei de Cultură a Studenţilor, şedinţa fiind condusă de secretarul executiv al PSD, Sorin Bota, care l-a înlocuit la coordonarea şedinţei pe vicepreşedintele PSD Cristian Dianconescu, absent de la reuniune.

Preşedintele executiv al PSD Cluj Valentin Cuibus a declarat că Diaconescu absentează "din motive personale".

În sală este prezent şi fostul vicepreşedinte al PSD, Ioan Rus, care a demisionat din toate funcţiile deţinute la nivel local şi central în partid, invitarea acestuia fiind decisă, în unanimitate, de Consiliul Judeţean al PSD Cluj.

Ceilalţi doi demisionari din PSD Cluj, senatorul Vasile Dâncu, fostul preşedinte al filialei, şi deputatul Vasile Puşcaş, sunt absenţi de la Conferinţa Judeţeană, fiind plecaţi din ţară.

Pentru funcţia de preşedinte al PSD Cluj au candidat deputatul Vasile Soporan, preşedintele executiv Valentin Cuibus şi Cristian Ţucra, simplu membru.

Conferinţa Judeţeană Extraordinară de alegeri a PSD Cluj va mai desemna, pe lângă preşedinte, preşedintele executiv al filialei, pentru care există două candidaturi, a lui Alexandru Cordoş şi a lui Iosif Zăgrean, Sorin Bota renunţând la această funcţie pentru una de vicepreşedinte, precum şi pe cei 12 vicepreşedinţi, unde s-au înregistrat 17 candidaţi.

De asemenea, se vor alege şi secretarul executiv, precum şi trezorierul organizaţiei.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici