Vela în judeţul Caraş-Severin: Am avut în plan evacuarea a 500 de persoane/ Inundaţiile afectează România

Ministrul Marcel Vela spune, în Caraş-Severin, că autorităţile au avut în plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane din cauza inundaţiilor. „Riscam să avem victime. (...) Am trecut cu bine peste această provocare”, a adăugat ministrul.

325 afișări
Imaginea articolului Vela în judeţul Caraş-Severin: Am avut în plan evacuarea a 500 de persoane/ Inundaţiile afectează România

Vela în judeţul Caraş-Severin: Am avut în plan evacuarea a 500 de persoane/ Inundaţiile afectează România

Vela se află vineri în judeţul Caraş-Severin, pentru a evalua pagubele create de ploi.

„Am văzut râul Timiş care a depăşit cotele de inundaţie, a avut un debit foarte mare, au fost inundate unele locuinţe, terenuri agricole”, a declarat ministrul.

Potrivit acestuia, acum se intervine în 10 judeţe, Caraş-Severin nefiind singurul afectat.

„Sunt situaţii în care ieri, de exemplu, riscam să avem victime, au rămas 20 de persoane izolate şi am reuşit să le salvăm”, a afirmat Vela.

Ministrul a adăugat că autorităţile au avut în plan, joi seara, evacuarea a 500 de persoane, dar „am trecut cu bine peste această provocare”.

Pagubele produse de ploi vor fi evaluate în fiecare judeţ, Guvernul urmând să ajute persoanele grav afectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici