Verificări în Sectorul 6 după curăţenia de primăvară. Asociaţiile de proprietari sunt vizate

  • Primarul Sectorului 6 trimite Poliţia Locală să verifice dacă asociaţiilor de proprietari respectă curăţenia de primăvară.
  • Edilul susţine că în cazul în care va fi găsită mizerie pe spaţiile curăţate recent, asociaţiile vor primi avertisment şi apoi vor fi amendate.
5344 afișări
Imaginea articolului Verificări în Sectorul 6 după curăţenia de primăvară. Asociaţiile de proprietari sunt vizate

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, a făcut anuţul după ce a văzut gunoaie aruncate pe mai multe spaţii curăţate recent în cadrul campaniei Curăţenia de primăvară.

„Nu voi permite unei minorităţi să îşi bată joc de munca şi banii locuitorilor Sectorului 6. Am demarat campania de curăţenie generală din Sectorul 6 pentru că este timpul să trăim şi noi într-un oraş civilizat! Îmi doresc enorm să ridicăm standardele şi îmi voi dedica mandatul ridicării acestor standarde”, a scris primarul Ciucu pe Facebook.

În perioada următoare, asociaţiile de proprietari din Sectorul 6 vor fi verificate de poliţiştii locali. Vor fi avertismente şi amenzi, avertizează Ciprian Ciucu.

„Curăţenia pe care o realizează ADP, firma de salubrizare, împreună cu voluntarii ne oferă baza de plecare în relaţia dintre primărie şi cetăţeni. Deşi, curăţenia, conform legii de anul trecut, intră în responsabilitatea asociaţiilor de proprietari. Tot ce au de făcut locatarii este, în acest moment, să întreţină, acolo unde intervenim cu atâta muncă... Am dispus poliţiei locale să facă o vizită asociaţiei de proprietari şi să verifice toate grădinile blocurilor în care am toaletat arborii şi am făcut curat. Prima dată vor primi avertisment, a doua oară vor primi amendă”, a precizat Ciprian Ciucu.

În paralel, utilajele Primăriei vor continua campania de curăţenie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici