Veste bună pentru Iaşi. A fost adoptat bugetul local al oraşului

  • După două tentative eşuate, bugetul local al oraşului Iaşi a fost adoptat miercuri.
  • Bugetul a trecut cu ajutorul votului consilierului USR PLUS Cezar Baciu.
297 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru Iaşi. A fost adoptat bugetul local al oraşului

Veste bună pentru Iaşi. A fost adoptat bugetul local al oraşului

Bugetul oraşului a fost propus spre aprobare miercuri pentru a treia oară. Acesta este rezultatul unei largi dezbateri politice, spunea primarul Mihai Chirica.

„După două runde intense şi lungi de negocieri în plenul Consiliului Local asupra bugetului Municipiului Iaşi pe anul 2021, bugetul va fi din nou propus spre adoptare mâine, 12 mai 2021, în cadrul unei noi şedinţe de plen”, anunţa Chirica printr-o scrisoare deschisă.

Bugetul a trecut datorită votului consilierului USR PLUS Cezar Baciu.

„Voi vota în conformitate cu jurământul pe care l-am depus în faţa cetăţenilor municipiului Iaşi, sunt pentru bugetul municipiului Iaşi”, a declarat în şedinţă Cezar Baciu, afirmaţiile sale fiind primite cu un ropot de aplauze.

Consilierii PSD au ieşit din sală în momentul votului.

Bugetul oraşului Iaşi a fost respins de două ori, după ce consilierii locali USR PLUS au refuzat să voteze proiectul propus de primarul Mihai Chirica şi susţinut de PNL şi PMP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici