Vicepreşedinte al Parlamentului European: Oare Madam Udrea realizează dorinţa ei bolnăvicioasă de a fi în centrul atenţiei?

Vicepreşedintele Parlamentului European Ioan Mircea Paşcu s-a întrebat, miercuri pe Facebook, dacă Elena Udrea îşi dă seama că dorinţă „bolnăvicioasă de a se afla în centrul atenţiei” este cea care a cauzat tot ceea ce a păţit.

2356 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte al Parlamentului European: Oare Madam Udrea realizează dorinţa ei bolnăvicioasă de a fi în centrul atenţiei?

Vicepreşedinte PE: Oare Madam Udrea realizează dorinţa ei bolnăvicioasă de a fi în centrul atenţiei

„Citesc titlurile din presă şi văd că Madam Udrea figurează în mai toate, cu poveşti din detenţie, urări de Crăciun pentru adversari, analize politice, în fine, cu de toate pentru toţi ... Oare realizează că dorinţa ei bolnăvicioasă de a se afla în centrul atenţiei este, în bună măsura, responsabilă de tot ce a păţit? Căci, dacă nu era o ţintă atât de vizibilă, poate că nici cei care vroiau să salveze regimul Băsescu (statul paralel şi furăciunile acoliţilor) nu ar fi selectat-o tocmai pe ea pentru sacrificiul public, în speranţa că lumea se va mulţumi cu sângele ei şi-i va da uitării pe toţi ceilalţi...”, a scris Ioan Mircea Paşcu, miercuri pe Facebook.

Acesta a adăugat că Elena Udrea, de frica de a nu fi uitată, şi când a plecat în Costa Rica, s-a dus în capitală, de unde a început „să arunce în dreapta şi în stânga cu ştiri despre ea”. Vicepreşedintele PE a amintit de o zicală care spune că „dacă închizi păunul şi nu îl laşi să-şi etaleze coada în faţa tuturor, moare”.

„Nici când a ajuns, că să scape, tocmai în Costa Rica, în loc să se retragă în vreo localitate mai mică, de prin nordul tării, de-o pildă, unde să stea până uită lumea de ea, Madam Udrea s-a instalat tocmai în capitală, de unde a început să «arunce» în dreapta şi stânga cu ştiri despre ea, de frica sinceră de a nu fi ... uitată!? Ce să-i faci, că să nu folosesc proverbul românesc atât de cunoscut cu animalul pe care tocmai îl savurăm în aceste zile şi copacul din curte, o să inventez o «zicere», care sună aşa: dacă închizi păunul şi nu îl laşi să-şi etaleze coada în faţă tuturor, moare!”, a conchis Paşcu.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din arestul din Costa Rica, după ce autorităţile române au renunţat la cererea de extrădare, ca urma a deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (îCCJ) de suspendare a executării pedepsei până la soluţionarea definitivă a contestaţiei în anulare depuse. Avocaţii Elenei Udrea au contestat alcătuirea completului de 5 judecători care l-a judecat pe fostul ministru în dosarul "Gala Bute".

Fostul ministru Elena Udrea a postat, marţi seară, un mesaj pe Facebook, după eliberarea din arestul din Costa Rica, în care a anunţat că este acasă de Crăciun, alăturând şi o fotografie cu ea, logodnicul său Adrian Alexandrov şi fetiţa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici