Vicepreşedinte PE (PSD): Macovei şi Preda îl au pe Ivan competitor la titlul de „defăimător şef al ţării”

Vicepreşedintele Parlamentului European Ioan Mircea Paşcu, europarlamentar PSD, a scris miercuri, pe Facebook, că eurodeputatul Cătălin Ivan a devenit un „competitor serios” la titlul de „defăimător şef al ţării”, alături de Monica Macovei şi Cristian Preda.

904 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedinte PE (PSD): Macovei şi Preda îl au pe Ivan competitor la titlul de „defăimător şef al ţării”

Vicepreşedinte PE: Macovei şi Preda îl au pe Ivan competitor la titlul de „defăimător şef al ţării”

„Deşi Monica Macovei nu este nici pe departe prietenă mea, doresc să o previn, colegial, că are un concurent serios: Cătălin Ivan! Omul asta a căzut atât de jos încât acum este deasupra prietenul ei, Cristian Preda, în minciunile (că formulă <adevăruri false> nu se justifica în cazul lui), pe care le debitează fără să clipească! El susţine, nici mai mult, nici mai puţin, decât că violenţele din 10 August ar fi fost orchestrate de ... guvern, pentru a-şi crea prilejul de a-i reprima pe manifestanţi!?”, a scris miercuri, pe Facebook, europarlamentarul PSD Ioan Mircea Paşcu,.

Acesta s-a întrebat cine ar mai vota lista formaţiunii din partea căreia va candida Ivan pentru un nou mandat de europarlamentar.

„Nu merită să analizăm inepţia asta, însă cred că Monica Macovei şi Cristian Predă au deja un competitor serios la titlul de “defăimător şef al tării”! Mă întreb cine o alege lista cu acest personaj, Cătălin Ivan, pentru viitorul parlament european nu ştiu, insă sunt convins că mai nimeni (sau măcar prea puţini să conteze)”, a scris Paşcu pe Facebook.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a scris, miercuri, pe Facebook, că premierul Viorica Dăncilă a spus în dezbaterea din grupul socialist din PE că la protestele din 10 august „jandarmeriţa a fost bătută cu bestialitate de protestanţi”.

„Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmeriţa a fost <bătută cu bestialitate de protestanţi>”, a scris, miercuri, pe Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan.

El a adăugat că speră ca traducătorii să fi înţeles că premierul a vrut să spună „protestatari”.

„Sper că traducătorii au înţeles că este vorba de protestatari. Să nu intrăm într-un conflict religios”, a precizat Ivan.

Premierul Viorica Dăncilă discută, miercuri, la Bruxelles, cu socialiştii din Parlamentul European despre statul de drept, dar despre şi referendumul pentru familia tradiţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse din grupul S&D din PE.

Surse din grupul socialist din Parlamentul European au declarat pentru MEDIAFAX că printre temele de dezbatere care vor fi abordate la dezbaterea de la Bruxelles la care participă, miercuri, premierul Viorica Dăncilă se află „statul de drept” şi „referendumul pentru familie”.

La dezbaterea care are loc în grupul S&D din PE participă şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Potrivit agendei oficiale a ministrului, postată pe site-ul ministerului, Toader efectuează miercuri o „deplasare la Bruxelles unde se va alătura delegaţiei guvernamentale”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici