Viceprimar al municipiului Constanţa, eliberat din funcţie. USR: Oficial, PNL şi PSD au bătut palma

  • Consilierii PNL şi PSD au votat pentru eliberarea din funcţia de viceprimar a lui Florin Cocargeanu.
  • „A fost ultima mutare decisivă pe care Vergil Chiţac a făcut-o pentru a pune Constanţa pe tava aceloraşi indivizi care au prăduit-o mai bine de 20 de ani”, transmite USR.
564 afișări
Imaginea articolului Viceprimar al municipiului Constanţa, eliberat din funcţie. USR: Oficial, PNL şi PSD au bătut palma

Sursa foto: Facebook/Florin Cocargeanu

„Oficial, PNL şi PSD au bătut palma şi la Constanţa. Consilierii PNL şi PSD au votat pentru eliberarea din funcţia de viceprimar a colegului nostru, Florin Cocargeanu. Aceasta a fost ultima mutare decisivă pe care Vergil Chiţac a făcut-o pentru a pune Constanţa pe tava aceloraşi indivizi care au prăduit-o mai bine de 20 de ani. Constanţa s-a întors în timp şi este, din nou, la mâna unei alianţei toxice şi asta numai din cauza lipsei de verticalitate, a incompetenţei şi a obedienţei primarului Chiţac faţă de o gaşcă de rechini imobiliari a căror agendă proprie reprezintă ordinea de zi”, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Decizia, arată formaţiunea, reprezintă „dovada clară că PNL şi Vergil Chiţac nu şi-au dorit de la bun început să lucreze cu USR”.

„Acelaşi Vergil Chiţac, care, în 2020, acuza PSD-ul că vinde oraşul <bucată cu bucată>, a ajuns acum la masa împărţelii cu pesediştii şi vinde angro! Decizia de astăzi reprezintă dovada clară că PNL şi Vergil Chiţac nu şi-au dorit de la bun început să lucreze cu noi, pentru a scoate Constanţa din ghearele corupţiei. În locul unei alianţe oneste cu USR, manifestată în interesul constănţenilor, Chiţac a ales varianta combinaţiilor, a lipsei de transparenţă şi a trădării zecilor de mii de oameni care şi-au dorit un oraş fără PSD”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici