Viceprimarul din Târgu Jiu a demisionat din PSD: „Cel puţin la Gorj, nu mai e PSD”

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, a demisionat, vineri din PSD, acuzând acţiunea concertată a actualei conduceri judeţene „de eliminare sau marginalizare a social-democraţilor respectaţi şi promovarea în partid şi în poziţii de putere a unor foşti membri şi lideri PDL Gorj”.

1256 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul din Târgu Jiu a demisionat din PSD: „Cel puţin la Gorj, nu mai e PSD”

Viceprimarul din Târgu Jiu a demisionat din PSD: „Cel puţin la Gorj, nu mai e PSD” FOTO Arhivă

„Subsemnatul Adrian Tudor, membru PSD din 1996, viceprimar al municipiului Târgu Jiu, preşedinte executiv al PSD Târgu Jiu, ţinând cont de încălcările repetate ale statutului PSD şi nesocotirea flagrantă a valorilor şi principiilor social-democraţiei de către actuala conducere a organizaţiei judeţene, acuzând acţiunea concertată a actualei conduceri, de eliminare sau marginalizare a social-democraţilor respectaţi şi promovarea în partid şi în poziţii de putere a unor foşti membri şi lideri PDL Gorj, îmi depun, fără regrete, demisia din PSD”, se arată în demisia lui Adrian Tudor.

El a acuzat şi faptul că a fost eliminată dezbaterea politică şi competiţie corectă în interiorul organizaţiei.

„PSD, cel puţin la Gorj, nu mai e PSD”, a conchis acesta.

Politicianul le-a trimis o scrisoare deschisă social-democraţilor din Gorj, în care susţine că „partidul continuă să meargă pe un drum greşit” şi că, deşi a fost încuraja să se pregătească pentru a candida la Primăria municipiului Târgu Jiu, a fost eliminat din competiţia internă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici