Victor Ponta şi Daciana Sârbu au votat la Târgu-Jiu

Vicepreşedintele PSD Victor Ponta a votat, duminică dimineaţă, la o secţie din Târgu Jiu, fiind însoţit de soţia sa Daciana Sârbu, care urmează să îşi exercite acest drept la Bucureşti.

95 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta şi Daciana Sârbu au votat la Târgu-Jiu

Victor Ponta a votat la o secţie din Târgu-Jiu, unde a mers cu soţia sa Daciana Sârbu (Imagine: Mediafax Foto)

Victor Ponta şi Daciana Sârbu au fost însoţiţi la Secţia de votare nr. 46 de liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, şi de soţia acestuia, Elena, care au domiciliul pe raza respectivei secţii de votare.

Ponta şi-a exprimat dreptul de vot pe o listă suplimentară întrucât are domiciliul în comuna gorjeană Baia de Fier.

Ponta a ţinut să le ureze, prin intermediul jurnaliştilor, "La mulţi ani" tuturor celor care îşi serbează ziua numelui în 30 noiembrie, printre cei felicitaţi fiind şi fiul său. De asemenea, deputatul a menţionat că, la fel ca la orice competiţie, are emoţii pentru votul de duminică.

"Toată lumea are emoţii înainte de o competiţie, normal că am şi eu, dar emoţiile cele mari şi greul cel mare cred că începe de marţi", a spus Ponta.

Soţia acestuia, Daciana Sârbu, a precizat că ea va vota la o secţie din Bucureşti întrucât acolo are domiciliul.

Victor Ponta candidează pentru un nou mandat de deputat în colegiul 6 din Târgu Jiu, acolo unde îi are ca adversari direcţi pe deputatul PDL Marcel Romanescu, dar şi pe fostul lider al PSD Gorj, Nicolae Mischie, care acum reprezintă Partidul Socialist Român.

Aproximativ 305.000 gorjeni sunt aşteptaţi duminică să voteze, în judeţ existând şase posturi de deputat şi două senator. În cursa pentru ocuparea celor opt posturi de parlamentari s-au înscris circa 50 de candidaţi, unul singur fiind independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici