Victor Ponta şi Elena Băsescu, în acelaşi avion spre Bruxelles. Ponta: Nu am discutat, nu era cazul. Ce, nu putem sta în avion, e avionul meu?

Premierul Victor Ponta şi fiica cea mică a şefului statului, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, au călătorit, marţi, cu acelaşi avion spre Bruxelles. Premierul Victor Ponta a declarat că nu a discutat cu Elena Băsescu în avionul cu care cei doi, alături de mai mulţi europarlamentari, au ajuns marţi la Bruxelles, adăugând, la insistenţele presei pe acest subiect, că nu era cazul să intervină în relaţia dintre aceasta şi soţia sa, Daciana Sârbu.

489 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta şi Elena Băsescu, în acelaşi avion spre Bruxelles. Ponta: Nu am discutat, nu era cazul. Ce, nu putem sta în avion, e avionul meu?

Victor Ponta şi Elena Băsescu, în acelaşi avion spre Bruxelles (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Premierul Victor Ponta a ajuns, marţi, la Bruxelles, cu o cursă de linie a companiei aeriene Tarom, iar printre pasageri s-au aflat mai mulţi europarlamentari, inclusiv Elena Băsescu.

Întrebat de jurnalişti dacă a avut "un schimb de amabilităţi" cu Elena Băsescu, premierul Ponta a răspuns negativ.

"Nu era cazul. Ce, nu putem sta în avion, e avionul meu?", a spus Ponta.

La insistenţele presei, dacă nu a discutat totuşi cu Elena Băsescu, având în vedere recentul schimb de replici dintre aceasta şi soţia sa, Daciana Sârbu, Ponta a răspuns zâmbind: "Asta mai lipsea, să mă bag eu!".

Europarlamentarul Elena Băsescu şi soţia premierului, Daciana Sârbu, au avut recent un schimb de replici pe reţelele de socializare, pornind de la o cursă Tarom care a decolat de pe aeroportul Otopeni.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici