Victor Ponta vorbeşte despre relaţia cu Băsescu şi şansele de revigorare economică, duminică, la Pro TV

Premierul Victor Ponta vorbeşte, în ediţia "După 20 de ani" de duminică dimineaţă, difuzată de ProTV, despre relaţia actuală cu preşedintele Traian Băsescu şi care sunt şansele economiei de revigorare spectaculoasă în 2013.

554 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta vorbeşte despre relaţia cu Băsescu şi şansele de revigorare economică, duminică, la Pro TV

Victor Ponta vorbeşte despre relaţia cu Băsescu şi şansele de revigorare economică, duminică, la Pro TV (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Prim-ministrul Victor Ponta este invitatul emisiunii "După 20 de ani" de duminică dimineaţă, de la ora 10.00, difuzată de ProTV şi voyo.ro.

Relaţia actuală cu preşedintele Băsescu şi care sunt şansele economiei de revigorare spectaculoasă în 2013, după ce, în ciuda inflaţiei record anunţate recent, FMI prognozează că economia României ar putea creşte spectaculos anul viitor, condiţiile necesare pentru ca anul 2013 să fie o reuşită, importanţa absorbţiei banilor europeni şi a investiţiilor străine, stabilitatea leu/euro şi lipsa pierderilor cauzate de companiile de stat sunt câteva dintre temele importante la care prim-ministrul Victor Ponta va avea răspunsuri, duminică dimineaţă, la "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici