Videanu a primit o bordură cadou din partea consilierilor liberali

Primarul general Adriean Videanu a primit, duminică, din partea consilierilor PNL din CGMB, o bordură "de calitate superioară", cu un termen de garanţie superior celor cu care edilul Bucureştiului "tapetează" oraşul, gestul fiind un cadou de "recunoaştere a realizărilor în domeniul asfaltării".

1 afișare

Liberalii bucureşteni au prezentat, duminică, într-o conferinţă de presă, Circuitul turistic “Bucureştiul lui Videanu de Videle”, care cuprinde “realizările” primarului general al Capitalei: marile artere nefinalizate, care fac traficul din Bucureşti „un coşmar”.

Antonel Tănase, liderul consilierilor PNL din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că primarul general îi minte cu „neruşinare” pe bucureşteni, atunci când pretinde că şi-a îndeplinit promisiunea încheierii lucrărilor de asfaltare pe marile artere ale Capitalei.

„Traficul în Bucureşti este un coşmar. Aruncăm un miliard de euro la coş pe nişte lucrări făcute de mântuială", a afirmat Antonel Tănase.

Consilierul liberal a insistat asupra "dorinţei actualului primar general de a schimba bordurile bune din Bucureşti, cu unele de calitate proastă, banii cetăţenilor Capitalei intrând în buzunarele clientelei politice şi de afaceri a lui Adriean Videanu şi a PD".

Liderul consilierilor generali liberali a prezentat Circuitul turistic “Bucureştiul lui Videanu de Videle”, un colaj de fotografii realizate sâmbătă, 15 septembrie, pe marile artere ale Capitalei, despre care "Adriean Videanu a minţit că sunt asfaltate şi redate traficului rutier normal".

Ca premiu pentru «realizările» primarului general al Capitalei, Antonel Tănase i-a făcut acestuia un cadou-surpriză: o bordură de calitate superioară, cu un termen de garanţie superior celor cu care Adriean Videanu "tapetează" Bucureştiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici