Videanu: Am fost întâmplător şi noi, şi cei din PSD într-un restaurant, dar la saloane diferite

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, că liderii democrat-liberali şi cei social-democraţi au fost, luni, la un restaurant, dar la saloane diferite, şi că membrii conducerii PDL nu s-au întâlnit şi nu au discutat nici cu PSD, nici cu PNL.

16 afișări
Imaginea articolului Videanu: Am fost întâmplător şi noi, şi cei din PSD într-un restaurant, dar la saloane diferite

Videanu: Am fost întâmplător şi noi, şi cei din PSD într-un restaurant, dar la saloane diferite (Imagine: Mediafax Foto)

Adriean Videanu a admis veridicitatea fotografiilor apărute în presă, potrivit cărora liderii PDL şi cei ai PSD s-au aflat la acelaşi restaurant, dar el e negat categoric eventuala întâlnire dintre cele două delegaţii.

"Toate acele poze apărute în sunt reale, am fost absolut întâmplător acolo, dar la momente diferite, care probabil s-au şi suprapus. Nu ne-am văzut cu nimeni: nici cu PSD, nici cu PNL. Nu am negociat nimic", a spus Videanu.

El a arătat că liderii PDL nici măcar nu i-au salutat pe cei din PSD, pentru că au fost la saloane diferite ale restaurantului.

"Nici măcar nu i-am salutat, pentru că am fost la saloane diferite. Am auzit de la cei din incintă că erau şi cei din PSD acolo", a precizat Videanu..

Liderul PDL a completat că democrat-liberalii nu au vorbit până acum nici cu preşedintele Traian Băsescu şi că vor începe negocierile cu alte formaţiuni după anunţarea rezultatelor alegerilor în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, întrebat dacă ar accepta o guvernare minoritară, Videanu a spus: "Nu e de prefererat, dar ţara trebuie guvernată".

Cotidianul Cancan a difuzat, miercuri, fotografii, despre care afirmă că au fost făcute luni seară, cu lideri ai PSD şi PDL ieşind separat din acelaşi restaurant.

În imagini apar liderul PSD Mircea Geoană, Ilie Sârbu şi, separat, liderii democrat-liberali Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici