Videanu: Eforturile lui Guşă de a-şi face campanie electorală înainte de termen sunt evidente

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a afirmat, joi, că nu răspunde acuzelor calomnioase ale preşedintelui PIN Cosmin Guşă, pentru că eforturile acestuia de a-şi face campanie electorală înainte de termen sunt evidente.

15 afișări
Imaginea articolului Videanu: Eforturile lui Guşă de a-şi face campanie electorală înainte de termen sunt evidente

Videanu: Eforturile lui Guşă de a-şi face campanie electorală înainte de termen sunt evidente (Sursa:Mediafax Foto)

"Sunt atât de evidente eforturile domnului Cozmin Guşă de a-şi face campanie electorală înainte de termen încât am luat decizia să nu răspund în niciun fel acuzelor sale calomnioase. Voi exprima un punct de vedere în momentul definitivării raportului controlului Curţii de Conturi ce se află în desfăşurare, ca urmare a Hotărârii Senatului României adoptate la data de 4 decembrie 2007", susţine Adriean Videanu într-un comunicat remis, joi, agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit edilului şef al Capitalei, Senatul a solicitat Curţii de Conturi efectuarea unui control asupra respectării hotărârilor emise de Consiliul General al Municipiului Bucureşti privind formarea şi utilizarea resurselor bugetului local pentru lucrările de asfaltare şi de înlocuire a bordurilor stradale.

"În funcţie de raportul Curţii de Conturi, îmi rezerv dreptul de a acţiona în instanţă toate persoanele fizice ori juridice, care în mod voit au adus atingere imaginii mele şi familiei ori afacerilor familiei mele" a mai spus Videanu.

Preşedintele PIN, Cozmin Guşă, i-a cerut, joi, primarului general Adriean Videanu să demisioneze din funcţie, întrucât "este beneficiarul direct al profiturilor realizate din înlocuirea bordurilor din Bucureşti cu borduri importate din China".

La începutul lunii decembrie 2007, Senatul a adoptat o Hotărâre prin care solicita Curţii de Conturi să efectueze un control la Primăria Municipiului Bucureşti cu privire la lucrările de asfaltare şi de înlocurire a bordurilor. De asemenea, Hotărârea Senatului mai cerea Curţii de Conturi să verifice utilizarea resurselor bugetului local al municipiului Bucureşti cu privire la lucrările de asfaltare şi înlocuirea bordurilor stradale.

Raportul Curţii de Conturi pe tema anchetei la Primăria Capitalei va fi trimis Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici