Videanu: Mulţi din PSD, inclusiv Geoană, ca şi Iliescu, visează încă la socialismul cu faţă umană

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, joi, la Costineşti, că mulţi din PSD vizează, precum o face preşedintele de onoare al acestui partid, Ion Iliescu, la socialismul cu faţă umană, între PDL şi PSD existând o viziune diferită privind perspectiva modernizării României.

57 afișări
Imaginea articolului Videanu: Mulţi din PSD, inclusiv Geoană, ca şi Iliescu, visează încă la socialismul cu faţă umană

Videanu: Mulţi din PSD, inclusiv Geoană, ca şi Iliescu, visează încă la socialismul cu faţă umană (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Adriean Videanu a ţinut să facă o completare la discursul preşedintei Organizaţiei de Femei, Sulfina Barbu, care vorbea despre faptul că Ion Iliescu pledează pentru o tergiversare a aplicării măsurilor de refromă a statului.

Videanu a competat-o pe Sulfina Barbu, spunând că nu e vorba numai de Ion Iliescu, ci şi de Mircea Geoană. "Amintiţi-vă, în februarie a spus public că este sfârşitul capitalismului. Da, domnul Geoană, marele capitalist. Asta este marea diferenţă dintre noi: ei încă văd socialismul cu faţă umană. Aşa s-a construit PSD-ul. Avem, din perspectiva modernizării României, viziuni diferite. Ei încă vor, mulţi dintre cei din PSD, acel socialism cu faţă umană pe care domnul Ion Iliescu aşa îl visează tot timpul", a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Adriean Videanu a adăugat că PDL nu mai aşteaptă nimic, şi va continua modernizarea statului. "Dacă ei vor să fie parteneri cu noi, bine, dacă nu, noi oricum o facem ( modernizarea. nr), a continuat el.

Sulfina Barbu a spus, la rândul ei, că nu ştie dacă partenerii de la PSD doresc să facă reformele statului sau nu.

"Este decizia pe care trebuie să şi-o asume şi este tesul PSD-ului cu PSD-ul însuşi", a spus preşedinta Organizaţiei de femei.

Ea a arătat că în PSD sunt cel puţin două părţi, o parte tăcută şi muncitoare care îşi asumă deciziile guvernamentale, care munesc serios şi o parte care se află în campanie electorală de mult timp şi care lansează pe piaţă multe intoxicări, iar prin acest mod de acţiune nu fac altceva decât să saboteze guvernarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici