Videanu: Nemulţumirea PSD faţă de prezenţa şefului statului la şedinţa de Guvern este nejustificată

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, luni, că nemulţumirea PSD faţă de prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la şedinţa de Guvern de duminică este nejustificată, el adăugând că şeful statului a participat la eveniment la invitaţia premierului Emil Boc.

11 afișări
Imaginea articolului Videanu: Nemulţumirea PSD faţă de prezenţa şefului statului la şedinţa de Guvern este nejustificată

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Întrebat dacă PSD şi-a reluat, luni, la şedinţa coaliţiei, nemulţumirile exprimate duminică faţă de participarea preşedintelui Traian Băsescu la şedinţa de Guvern, Videanu, a spus că "a fost o informare făcută de PSD".

"Din punctul nostru de vedere (nemulţumirea , n.red.) este absolut nejustificată", a spus el, adăugând că preşedintele Traian Băsescu a fost invitat de premierul Emil Boc să ia parte la şedinţa de Guvern.

Întrebat în ce a constat informarea făcută de PSD, Adriean Videanu a explicat că Mircea Geoană a fost cel care a dat din nou citire comunicatului difuzat duminică de PSD.

El a adăugat că nu a fost dat un răspuns nemulţumirii exprimate de PSD pe această temă. "Nici nu era nevoie de un răspuns", a comentat el.

Videanu a mai spus că din punctul de vedere al coaliţiei de guvernare "nu există niciun fel de război între PSD şi PDL". El a explicat că cele două partide colaborează pentru a găsi soluţii astfel încât efectele crizei globale să fie cât mai puţin resimţite în România.

Adriean Videanu a făcut aceste declaraţii luni, la sfârşitul şedinţei Coaliţiei desfăşurată la Palatul Victoria.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, duminică, la începutul şedinţei de Guvern, unde urma să se discute despre descentralizare, aplicarea programului "Prima Casă" şi comasarea unor taxe şi tarife parafiscale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici