Videanu: Nominalizările lui Băsescu privind prezidenţiabilii, binevenite în interiorul partidului

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, joi, că nominalizările lui Sever Voinescu, Cristian Preda, Monica Macovei şi Teodor Baconschi făcute de şeful statului pentru a fi candidaţi ai PDL în cursa prezidenţială "sunt binevenite în interiorul partidului".

28 afișări
Imaginea articolului Videanu: Nominalizările lui Băsescu privind prezidenţiabilii, binevenite în interiorul partidului

Videanu: Nominalizările lui Băsescu privind prezidenţiabilii, binevenite în interiorul partidului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Toţi cei patru au calităţi să intre într-o competiţie internă în PDL pentru a îndeplini criteriile de a fi candidaţi la funcţia de preşedinte", a spus Videanu, într-o conferinţă de presă, după ce a fost întrebat cum comentează nominalizările făcute de şeful statului ca potenţiali candidaţi ai PDL pentru funcţia supremă în stat.

Întrebat dacă cei patru sunt singurii care au calităţi să intre într-o competiţie internă în PDL, Videanu a răspuns negativ. El a arătat că "orice militant al partidului care îndeplineşte criteriile şi calităţile pentru a fi candidat este binevenit".

"PDL a avut maturitatea să-şi învingă propriile mecanisme birocratice creând culoar celor care au avut cele mai mari şanse pentru o anumită funcţie. Pe baza aceloraşi criterii, în 2014 cel mai bine plasat va fi candidatul PDL, iar propunerile domnului preşedinte sunt binevenite în interiorul partidului", a precizat liderul PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, la B1 Tv, că sunt câţiva "primari extraordinari" la PDL şi PSD care pot ajunge în funcţia şef al statului, indicându-i în acest sens şi pe democrat-liberalii Cristian Preda, Monica Macovei, Sever Voinescu şi Teodor Baconschi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici