Videanu: PDL îşi va lansa candidaţii şi oferta electorală în 9 mai

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, marţi, la finalul şedinţei BPN, că lansarea candidaţilor formaţiunii pentru alegerile europarlamentare şi a ofertei electorale vor avea loc în 9 mai, la Sala Palatului din Capitală.

48 afișări
Imaginea articolului Videanu: PDL îşi va lansa candidaţii şi oferta electorală în 9 mai

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu (Imagine: Mediafax Foto)

"PDL îşi va landa candidaţii în data de 9 mai, la ora 11.00, la Sala Mare a Palatului, ocazie cu care militanţii vor avea posibilitatea să ia contact cu oferta şi candidaţii desemnaţi de partidul nostru", a spus Videanu.

Surse din partid declaraseră de săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, că PDL îşi va lansa candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European pe 9 mai, de Ziua Europei, în cadrul unui eveniment care se va desfăşura la Sala Palatului, printre invitaţi aflându-se şi Antonio Lopez, secretarul general al Partidului Popular European.

Lansarea eurocandidaţilor PDL va avea loc în prezenţa a aproximativ cinci mii de delegaţi ai partidului, veniţi din întreaga ţară, dar şi a unor invitaţi din partidele membre ale Partidului Popular European, din care face parte şi PDL, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX surse din partid.

Astfel, este aşteptat să participe la lansare şi Antonio Lopez, secretarul general al PPE.

Cu acest prilej se va lansa, pe lângă lista candidaţiloor la euroalegeri, şi platfoma program de campanie a partidului pentru Parlamentul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici