Videanu: Ponta, un socialist de caviar, un incompetent desăvârşit, care minte cum respiră

Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, că Victor Ponta este un "socialist de caviar", "un om care minte cum respiră', "un incompetent desăvârşit", arătând că nominalizarea lui în funcţia de prim-ministru după alegeri va însemna începutul scoaterii României din UE.

664 afișări
Imaginea articolului Videanu: Ponta, un socialist de caviar, un incompetent desăvârşit, care minte cum respiră

Adriean Videanu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Ambiţia de a deveni din nou prim-ministru a lui Victor Ponta nu va fi altceva decât începutul scoaterii României din UE datorită calităţilor morale şi profesionale pe care domnul Victor Ponta le-a demonstrat în aceste şase luni de guvernare. Cred că toţi românii încep să-şi dea seama cine e domnul Ponta: un socialist de caviar care deplânge soarta românilor, dar nu catadicseşte sub nicio formă să se jeneze când se plimbă tot timpul cu elicoptere şi cu avioanele private", a spus Videanu într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că Victor Ponta este "un om care minte cum respiră", "un hoţ dovedit care ţine cu dinţii de un doctorat pe care nu-l merită".

Videanu a mai spus că Ponta este şi un "incompetent desăvârşit, de neegalat", democrat-liberalul arătând că acesta este singurul om care poate să le explice românilor cum majorează salariile micşorându-le.

Adriean Videanu a apreciat că în şase luni Victor Ponta "a băgat România în stop cardiac", referindu-se la Oltchim, la Hidroelectrica, la restrângerea activităţii Mechel şi Ford.

El a mai spus că Victor Ponta îşi pune în aplicare punct cu punct "planul Dogaru", plătindu-şi datoriile, fie că e vorba de DNA, CNA sau CC.

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele Traian Băsescu a spus că nu-l va nominaliza din nou pe Ponta ca prim-ministru, după ce l-a suspendat, Videanu a arătat: "Cred că cea mai gravă problemă este începutul scoaterii României din UE dacă Victor Ponta va fi nominalizat în funcţia de prim-ministru".

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici