Videanu: Singura mea legătură cu Electrica Muntenia Sud este că îi plătesc factura la energie

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că singura sa legătură cu Electrica Muntenia Sud este că plăteşte acestei companii factura de energie electrică pentru casa sa.

25 afișări
Imaginea articolului Videanu: Singura mea legătură cu Electrica Muntenia Sud este că îi plătesc factura la energie

Videanu: Singura mea legătură cu Electrica Muntenia Sud este că îi plătesc factura la energie (Imagine: Mediafax Foto)

"Singura mea legătură cu Electrica Muntenia Sud este că plătesc factura de energie electrică de la mine de acasă la această companie", a spus Adriean Videanu.

Comisia juridică a Senatului precizează în raportul "Electrica Muntenia Sud" vizându-l pe Codruţ Şereş că cercetarea penală trebuie extinsă "la toate persoanele a căror implicare sau legătură rezultă din interceptările analizate", dând exemplu pe Adriean Videanu, Gheorghe Seculici, Theodor Stolojan.

Raportul Comisiei juridice a Senatului precizează că, "ţinând seama de complexitatea cauzei în care este implicat Codruţ Şereş, precum şi de gravitatea consecinţelor, astfel cum sunt prezentate de organele de anchetă, se apreciază că cercetarea penală trebuie continuată".

"Mai mult, s-a apreciat nu doar că cercetarea penală trebuie să continue, ci ea trebuie extinsă la toate persoanele a căror implicare sau legătură rezultă din interceptările analizate", se arată în raportul Comisiei juridice.

Senatorii jurişti dau, "cu titlu de exemplu, cazul foştilor miniştri de stat Adriean Videanu (şi în calitate de primar general al Capitalei), Gheorghe Seculici, Theodor Stolojan, precum şi o serie de secretari de stat din Ministerul Economiei şi Comerţului, Ministerul Justiţiei, al Comunicaţiilor şi din Ministerul Transporturilor, dar şi al altor persoane din apropierea Guvernului şi a Preşedintelui României", situaţii ce rezultă, potrivit raportului, din interceptările analizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici