Videanu vrea să-l dea pe Mircea Geoană în judecată pentru calomnie

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că intenţionează să îl acţioneze în judecată pe preşedintele PSD, Mircea Geoană, pentru calomnie, dacă acesta nu probează acuzaţiile pe care i le-a adusc în şedinţa CexN al PSD.

25 afișări
Imaginea articolului Videanu vrea să-l dea pe Mircea Geoană în judecată pentru calomnie

Videanu vrea să-l dea pe Mircea Geoană în judecată entru calomnie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Când Videanu deschide vorba, în spate este un business. Ăsta când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei că sunt vraişte la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Ăştilalţi toţi ştiu că este omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", a spus Geoană, la şedinţa desfăşurată la Turnu Măgurele, potrivit unei înregistrări difuzate de Realitatea TV.

Prim-vicepreşedintele PDL a precizat că, dacă Mircea Geoană nu va aduce dovezi la acuzaţiile emise, se gândeşte să îl acţioneze în judecată pe preşedintele PSD, pentru calomnie.

Videanu afirmase, vineri, pentru MEDIAFAX, comentând reuniunea PSD de la Turnu Măgurele şi atacurile social-democraţilor la adresa PDL, că "sunt anumiţi oameni care se cred bărbaţi de stat, dar al căror caracter este unul jalnic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici