VIDEO | Cine a jucat mai bine? Orban, în „Vioara de la Suceava” sau Dăncilă, în „Simfonia lalelelor”?

  • Ludovic Orban a fost întâmpinat pe un câmp, pe sunet de vioară, la prezentarea terminalului II al Aeroportului ”Ştefan cel Mare” Suceava
  • Episodul se aseamănă cu spectacolul la care a participat fostul premier Viorica Dăncilă, anul trecut, la „Simfonia Lalelelor”
4472 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cine a jucat mai bine? Orban, în „Vioara de la Suceava” sau Dăncilă, în „Simfonia lalelelor”?

A apărut un nou episod din seria „Festivaluri politice”. Noul episod, „Vioara de la Suceava”, l-a avut protagonist pe Ludovic Orban şi ar putea primi o notă bună mai pentru performanţă decât Viorica Dăncilă în „Simfonia lalelelor”.

Premierul a fost întâmpinat de un alai de oameni, într-un peisaj feeric, în câmp, pe cântec de vioară şi miros de plăcintă. În rol secundar în acest episod au fost ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu. Aceştia au participat la prezentarea terminalului II al Aeroportului ”Ştefan cel Mare” Suceava.

Anul trecut, elevi, inclusiv preşcolari, au defilat, în haine tricolorela parada florilor sub privirile premierului Viorica Dăncilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici