VIDEO. Daea, la Tg. Jiu: La Coloana Infinitului stau pavăză cei care au dat dimensiune existenţei noastre

Petre Daea a spus, la Târgu-Jiu, că liderii PSD s-au adunat vineri „în judeţul lui Brâncuşi” pentru „a da salutul cuvenit altitudinii corecte pe care o au cei care văd binele României”.„La Coloana Infinitului stau pavăză cei care au dat dimensiune existenţei noastre”, le-a spus Daea participanţilor.

373 afișări

„Bună ziua, bravi români! Aici la Gorj, la Masa Tăcerii, la Coloana Infinitului stau pavăză cei care au dat dimensiune existenţei noastre. În judeţul lui Brâncuşi ne-am adunat astăzi pentru a da salutul cuvenit muncii noastre şi altitudinii corecte pe care o au cei care văd binele României şi care se consacră lui”, a spus în faţa participanţilor la o întâlnire electorală din Târgu-Jiu Petre Daea.

Fostul ministrul al Agriculturii a adăugat că PSD „a văzut binele României şi s-a consacrat acestui bine”.

Daea a adăugat că vede în Gorj „o serie întreagă de fermieri” şi vrea să le dea salutul cuvenit: „Vă salut, dragi fermieri, făuritori de hrană ai ţării".

Majoritatea liderilor PSD a participat vineri la un miting electoral la Târgu-Jiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici