VIDEO | Dăncilă îl ironizează din nou pe Iohannis cu un clip în care şeful statului repetă „PSD”

Viorica Dăncilă a postat, vineri pe Facebook, un nou mesaj în care îl ironizează pe Klaus Iohannis, care are ataşat un video editat din conferinţa de presă a şefului statului de miercuri, la sediul PNL. Clipul îl arată pe Iohannis spunând repetitiv „PSD”, „pesediste” sau „Viorica Dăncilă”.

2676 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Dăncilă îl ironizează din nou pe Iohannis cu un clip în care şeful statului repetă „PSD”

VIDEO | Dăncilă îl ironizează din nou pe Iohannis cu un clip în care şeful statului repetă „PSD”

„În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Viorica Dăncilă, vineri, pe Facebook.

Filmuleţul ataşat de liderul PSD postării de pe Facebook îl arată pe actualul şef al statului repetând, timp de jumătate de minut, cuvintele „Viorica Dăncilă”, „PSD” sau „pesedistă”.

Preşedintele Klaus Iohannis va participa vineri la o întâlnire cu cetăţenii în Baia Mare, începând cu ora 17.00, organizată de PNL. Şeful statului va ţine un discurs în cadrul evenimentului.

Taguri:
dăncilă,
iohannis,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici